Ash Grove Tree Services provide tree surgery, and hedge maintenance for Eastbourne, Bexhill, out to Seaford and as far north as Hellingly.

Найефективніші альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського одкровення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб вимагати найменше. Серед усіх божевільних реакцій, які люди відчували цього року, особливо коли мова йде про людей’’ s сексуальні звички цього року. Якщо ви одягнете’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я проведено за останні кілька місяців. Однак один пункт, який я поставив на’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це величезне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи не був таким самим.

Це історична інформація про епічний випадок

Для тих, хто не в курсі, PornHub фактично постійно був принаймні трохи дискусійним, незважаючи на те, що це місце для розваг дорослих. Якщо бути щирим, більшість із них розбивають земну кулю’ провідний сайт про трубку або складений, або мінімум сильно перебільшений.

Тим не менше, після кількох місяців тиску на MindGeek’ флагманський веб-сайт. По-перше, запит на видалення з веб-сайту порнографії k * ddie відновив понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.

(Чесно кажучи, я ношу не розумію, наскільки це правда, тому що я ношу не шукаю цього поганого

сміливість. )На додаток до всього цього, люди насправді скаржилися, що є завантаження, які також потребують примусових дій, пов’язаних із сексом. Ця довіра принесла цьому сайту презирство з боку видатної преси в наш час, через що компанії, що займаються платіжними картками, уникають споживачів витрачати кошти на веб-контент на PornHub.ви можете знайти більше тут порн он з Наших статей

Звичайно, інші величезні проблеми, з якими стикаються PornHub та всі інші канали, це проблема кіберпіратства та копіпасти. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; найдетальніші заходи безпеки в фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, титан порнографії дотримувався й, безперечно, продовжуватиме політику:

• захист від неперевірених профілів від додавання абсолютно нового вмісту будь-якого роду

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• видалення опції завантаження багатьох відео на платформі

• видалення будь-якого типу та всього веб-вмісту, створеного не перевіреними користувачами PornHub

Цей останній пункт у методі був, мабуть, одним із найдраматичніших, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я визнав, що було багато копій відео, але Божественний Христос, це’ це дуже багато.) Забавно, команда PornHub висунула TikTok, Facebook та інші відомі компанії соціальних медіа за те, що вони не мають ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку велику зміну в плані, я зміг сказати, що я’’ m типу – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це здається мені спробою уникнути регуляторних порушень, яка може не вдатися.

Навіть якщо це й так, я б уявляв собі, що бездоганно невинні люди забрали їхній вміст і закрили мережі внаслідок кожного з цих подій.

Не дивлячись на мій цинізм, який залишився, є причина розслабитися –– або я повинен сказати –– для цього є п’ятнадцять причин.

Прямо тут’ це те, що вам слід шукати, а не PornHub

Хто що розуміє’ Найімовірніше, перехід на PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або якщо сайт миттєво закриється, я’’ ми вас охопили. Нижче наведено список із десяти привабливих відеосайтів, наповнених абсолютно безкоштовним порно, які можуть бути вашими варіантами PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому певному порядку, але це може бути найефективнішим веб-сайтом tube, окрім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може незабаром стати найкращою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей сайт точно працює. Як і на всіх інших порно-сайтах, наведених нижче, на цьому є потоки безкоштовних лайків, які можна переглянути, а там’ Не бракує приголомшливих завантажень. А з майже десятьма мільйонами завантажень ви, можливо, ніколи більше не відвідаєте порнографічний канал.

Чорт, залучений, подумайте, ви можете ніколи не відвідати будь-який інший сайт.

Навіть якщо ви втомилися від записаних відео –– якщо це’ певною мірою це можливо – знадобиться деякий час, щоб перейти до програм камери XVideos. У будь-яку годину ви побачите сотні, якщо не сотні спокусливих дизайнів, які створять для вас візуальне захоплення –- принаймні до тих пір, поки ви’ я отримав жетони.

xHamster

Наразі ви одягаєте’ Вам не доведеться витрачати кошти на порнографію, однак, коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете витратити трохи грошей на ці видатні фільми. Вибір чудовий, а якість неймовірна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді є неймовірні понад 116 000 відеороликів, а також 7500 абсолютно нових удосконалень, які вносяться щомісяця. Як учаснику витрат, вам надається необмежена кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до деяких із найпопулярніших робіт порнозірок того часу. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся щодо витрат,’поставте t піт це. Тридцять днів преміум-доступності коштуватимуть вам 6,99 доларів США, на долар менше на місяць, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s підписка. Рік, безперечно, обійдеться вам у 4,99 доларів США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Ймовірно, найефективнішою угодою є отримання довічної підписки, яка, безсумнівно, коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримати необмежену кількість порнографії на все життя, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви носите’ не маю наміру заплатити всі ці гроші або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших спокусливих нагород. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ і багато іншого, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та позицією. Ще краще, використовуючи розширені пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом статури та схильностями серед інших вимог пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, збираєтесь побачити, але, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування, обміну відвертими зображеннями та намірів інших розпусних дій в Інтернеті. Проте, як і багато пунктів у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатньо визнання від дрочників у мережі. Фактично є багато завантажень, і це’ s просто опис відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні гарячі фотографії та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи обманював, коли шукав одну з найулюбленіших груп. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших видів порнографії є ​​некатегоризована. Відчуття досить дивовижне, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Усе ж я вважав, що це досить широко, тому я вирішив “& ldquo; формально зверніться до іншої бажаної групи, яка відноситься до аматорського діапазону. З більш ніж мільйоном завантажень немає відносно ніяких обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, як насолоджуються, падають і брудняться.

(До речі, аматорські фільми становлять близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І ви розумієте, що існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має певне грубе відчуття.

А я’ я не лише маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне з посилань є практичним і не містить спаму, за винятком перемикача Pornography Gamings –– що’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість дещо повсюдна, однак це’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для абсолютно нових масових фільмів, цей набір є ідеальною порносистемою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Найефективніші альтернативи PornHub

Вони’ У нас є класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні стосунки та шкіряні порнографічні відео. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що s ‘іменується & lsquo; важка порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яку парну, незвичайну та дуже екстремальну порнографію. Природно, нічого з цього –– щодо, як я розумію –– не варто видаляти PornHub, однак більшість відеокліпів тут можуть викликати збентеження у деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після або під час’’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, тому що він має ‘& lsquo; забавно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені водночас і для нутра, і для божевілля.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуємо, ще одна чудова особливість цього каналу – це великі сторінки для взаємодії зі спільнотою. Існують рядки форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має чат у режимі реального часу, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча спільнота, з якою можна спілкуватися. Вони’ у мене постійно приєднуються абсолютно нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете надзвичайно дивний і забавний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Уміло створені або застрелені новачками, якість величезної маси цих абсолютно безкоштовних порнографічних відеокліпів часто має тенденцію бути першокласною.

Я одягнув’ У мене немає конкретної кількості, але ця трубка націлена на мене, як одна з найбільших фільмів, завантажених на веб-сайт. Запропонуйте спробувати, а ви скажіть мені –– Я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що вас переповнює стільки звернень, відкриваючи сторінку, одягніть’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ були помітні, і незабаром можна знайти завантажені файли.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні сайти. Далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу, обов’язково високої якості, тривалості відеокліпу, або ви можете просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я мав би додатково обговорити SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього сайту можуть не лише створювати власні канали, а й додатково створювати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти на веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести класифікацію, тег, пошукову фразу або порнозірку та перейти звідти.

Дайте йому вигляд, і ви можете зробити це своєю цифровою фінансовою установою.

YouPorn

Коли мова йде про розвиток, цей безкоштовний порносайт виглядає охайно, а веб-вміст далекий від цього –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не натрапляли на цей сайт, який містить шведський стіл дурниці, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих фотографій і потенційно петабайти порно відео. Вони чудово організовані прямо у безліч груп, які мають бути привабливими для майже кожного відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато, навіть більше експертної еротики, настільки, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поруч із ним є розділ еротики, який містить хвилюючі історії, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські дизайни все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ t мати надмірне у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та вийти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб заробити на цьому сайті’ s колекція пристроїв для перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ нове, популярне нещодавно і традиційно, і в тренді. Більше того, за допомогою двох кранів ви можете отримати випадкову серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, ця система має епічний контрольний список тегів, який потрібно відвідати, будьте вірні.

Жінки на веб-камері YouJizz Live прекрасні, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондини, вам варто заглянути на сайт веб-камери YouJizz. У них є багато привабливих братів і сестер, але я бачив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Якщо вам захочеться клацати й крутитися, одягайте’’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є багато інших трубок, які можна відкрити та отримати задоволення.